Autor: Katre Pilvinski • 18. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viljandi haigla sai turvatoitesüsteemi ja elektrijaotla

Kaasaja tehnoloogilisi nõudmisi Viljandi haigla vana süsteem enam ei rahuldanud ning seetõttu alustati uue elektrijaotla – haigla peajaotuskeskuse – ehitusega, pärast mida on võimalik hakata rekonstrueerima kogu haigla elektrisüsteemi tervikuna.

Projektil kaks olulist eesmärki, teatas haigla.

1. luua baas kogu haigla elektrisüsteemi rekonstrueerimiseks2. lahendada avariitoiteallika probleem, mis on haiglat vaevanud juba aastakümneid ja mille tõttu jäi omal ajal haigla elektrisüsteem vastu võtmata.

Mu.ee toetajad:
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708