ITK Parima Arsti 2008 tiitli pälvis Martin Kivi

Täna kuulutas Ida-Tallinna Keskhaigla
juhatus välja Parima Arsti 2008, Parima Õendusalatöötaja 2008 ja Parima
Hooldusalatöötaja 2008 tiitlisaajad.

Tänavused parimad on valitud 18 kandidaadi seast, hääletusel osales rekordarv, üle 500 haigla töötaja ning kõik kolm tiitlisaajat valiti välja Ida-Tallinna Keskhaigla kirurgiakliinikust, teatas haigla. Parimate tunnustamisel osaleb ka Tallinna linn.

Parima Arsti 2008 tiitli pälvis kirurgiakliiniku uroloogia osakonna vanemarst Martin Kivi, sama kliiniku ortopeediaosakonna õde Kerli Pantalon tuli Parimaks Õendusalatööjaks 2008. Parimaks Hooldusalatöötajaks 2008 nimetati kirurgiakliiniku operatsiooni osakonna abiline Svetlana Jefimova.

„Selleks, et välja valida parimate seast parimad, oli meie oma töötajatel võimalus hääletada. Ja mul on hea meel, et välja on valitud just need, kes on oma tööga kõige rohkem panustanud haigla heaks,“ iseloomustas Ida-Tallinna Keskhaigla juhatuse esimees Ralf Allikvee „Parimate konkursi“ tulemusi.

Esmakordselt annab Ida-Tallinna Keskhaigla sel aastal välja preemia ka parimale puhastusteenindajale, klienditeenindajale ning sekretärile. Parima Puhastusteenindaja 2008 nimetuse sai puhastusteenistuse koristaja Ljudmila Dishlis.

Parimaks Klienditeenindajaks tunnistati 2008 klienditeeninduse osakonna klienditeenindaja Mariann Aardmaa ning Parima Sekretäri 2008 tiitli vääriline on II siseosakonna sekretär Kaie Raud.

Parimate arstidena leidsid äramärkimist veel naistekliiniku sünnitusosakonna vanemarst-pediaater Pille Andresson, sisekliiniku reumatoloogia osakonna reumatoloog Oivi Aakre ja diagnostikakliiniku nukleaarmeditsiini osakonna vanemarst-radioloog Eve Kelk.

Parimatest õdedest tunnustati sisekliiniku funktsionaaldiagnostika vanemõde Helve Järve, naistekliiniku günekoloogia osakonna õde Tatjana Solovjovat ning diagnostikakliiniku kesklabori bioanalüütikut Kaja Osit. Parimate hooldusalatöötajatena leidsid tunnustamist ka naistekliiniku naistenõuandla assistent Siiri Maada, diagnostikakliiniku kesklabori andmetöötleja Svetlana Mištšenko ning sisekliiniku gastroenteroloogiakeskuse hooldaja Leida Adamson.

Aasta parimate konkurss ja tunnustamine toimus Ida-Tallinna Keskhaiglas tänavu neljandat korda.

Lisa kommentaar

  • Katre Pilvinski

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. märts 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.