Autor: Katre Pilvinski • 30. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viisikud sündisid kuue minutiga

USAs New Yorgis nägid möödunud nädala lõpul ilmavalgust viisikud.

Keisrilõike abil Staten Island University Hospitalis ilmale tulnud lapsed sündisid kuue minutiga, vahendas elu24. Haigla esindaja Christian Prestoni sõnul on nelja tüdruku, ühe poisi ja nende ema tervis korras.

Jamie ja Kevin Ferrante teadsid, et nende perre sünnib mitu last, kuid nad ei suutnud uskuda, et tegemist on viisikutega. Arstide sõnul on viljakusravi ja kunstliku viljastamise tõttu mitmikute sünnid sagenenud, kuid viisikuid sünnib siiski väga harva.

Mu.ee toetajad:
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708