Autor: Kärt Blumberg • 19. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aadamsoo: psühhiaatriakliinik on patsiente täis

Viimaste kuude jooksul on tung psühhiaatrite ambulatoorsele vastuvõtule kiiresti kasvanud ning statsionaarsed kohad Tallinna Psühhoneuroloogia Kliinikus on muutunud defitsiidiks.

Paldiski maanteel asuva Tallinna Psühhoneuroloogia Kliiniku peaarsti Kaire Aadamsoo sõnul pole ta nii suurt patsientide tulva nagu praegu varem näinud - pelgalt veebruari pooleteise nädala jooksul on ambulatoorse vastuvõtu peale kulutatud enam kui 7 protsenti aasta eelarvest, statsionaaris aga üle 5 protsendi, kirjutas Tarbija24.

Suurema osa patsientidest moodustavad tööealised inimesed: noored ja 30- kuni 50-aastased. Enamlevinud probleemideks on unehäired, depressioon, hirmud.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099