Autor: Ketlin Beljaev • 17. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kliinikum teeb toidujagamises teistele silmad ette

Kliinikumi köögi toidujagamisliin ja termokärud on äratanud teiste haiglate tähelepanu, sest nii innovaatilisel viisil kui Tartus ei jõua veel portsjonid patsientideni kusagil mujal.

«Vähemalt praegu ei ole meile keegi teine selles osas järele jõudnud,» ütles toitlustusteenistuse direktori kohusetäitja Mare-Sirje Võsu Tartu Postimehele.

Kliinikumi toidujagamise uudsus seisneb selles, et toit jagatakse portsjoniteks ja asetatakse kandikule juba köögis. Pealegi viisil, et soe roog on kandiku ühel poolel ning näiteks magustoit, mahl ja toorsalat teisel poolel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099