Autor: Ketlin Beljaev • 17. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine. Kliinikum teeb toidujagamises teistele silmad ette
Kliinikumi köögi toidujagamisliin ja
termokärud on äratanud teiste haiglate tähelepanu, sest nii innovaatilisel
viisil kui Tartus ei jõua veel portsjonid patsientideni kusagil mujal.
«Vähemalt praegu ei ole meile keegi teine selles osas järele jõudnud,» ütles toitlustusteenistuse direktori kohusetäitja Mare-Sirje Võsu Tartu Postimehele.
Kliinikumi toidujagamise uudsus seisneb selles, et toit jagatakse portsjoniteks ja asetatakse kandikule juba köögis. Pealegi viisil, et soe roog on kandiku ühel poolel ning näiteks magustoit, mahl ja toorsalat teisel poolel.