Autor: Ketlin Beljaev • 18. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haigekassa pakub direktorikohti

Eesti Haigekassa võtab konkursi korras Tallinnasse tööle Harju piirkondliku osakonna direktori. Samuti saab tööd Jõhvis, kuhu otsitakse Viru piirkondliku osakonna direktorit.

Kandidaatidelt eeldatakse akadeemilist kõrgharidust ja vähemalt kolmeaastast eelnevat juhtimiskogemust. Vaja läheb ka väga head läbirääkimisoskust ning teadmisi tervishoiuvaldkonna arengust üldisemalt. Eesti keel peab olema väga hea kõnes ja kirjas, vene keel kesktasemel.

"Konkursil osalema on oodatud heade juhiomaduste ja analüüsivõimega, aktiivsed, sihikindlad ja tulemustele orienteeritud kandidaadid," seisis Haigekassa kodulehel. Omalt poolt pakutakse vastutusrikast tööd, head töökeskkonda ja toredat meeskonda.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099