Autor: Violetta Riidas • 6. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rakvere haigla säästab haigete toidult ja ületunnitöölt

Lisaks toitlustamiskärbetele tõmmatakse miinimumini ka arstide ja õdede ületunnitöö.

Alates 30. märtsist peavad Rakvere haigla patsiendid arvestama tulemise ja lahkumise päeval vaid ühe toidukorraga. Rakvere haigla juhataja Rain Seppingu sõnul tuleneb see haigekassa tasustamisest.

"Haigekassa käsitleb nii haige sissetulemist kui ka välja minemist ühe päevana. Meie käsitlesime seda toitlustamise poolelt siiski eraldi päevadena ja toitlustasime mõlemad päevad täies mahus," kommenteeris Sepping, kuid lisas, et kui haige tuleb hommikul, siis saab ta ikka nii hommikul kui ka lõunal süüa.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099