5. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eraarstid kõhklevad äri arendamisega

Haigekassa tuli hiljuti välja ähvardava ettepanekuga mitte anda lepinguid erasektorisse liikuvatele arstidele eesmärgiga meelitada neid tagasi tööle riiklikusse süsteemi.

Lepingust taganeda ei ole siiski kuigi lihtne, kuna ravi rahastamise lepingud haiglavõrgu arengukava haiglatega on sõlmitud viieks ja kõik ülejäänud kolmeks aastaks.“Lepingu ühepoolne lõpetamine rahalisel põhjusel on tõepoolest keeruline ja sellist plaani meil ei ole,” kinnitas haigekassa suhtekorraldusjuht Evelin Koppel. Igal aastal räägitakse aga läbi lepingu konkreetsed rahalised numbrid ja siin võib tulla ette suuri kõikumisi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708