Autor: Siret Trull • 22. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Seewald sulgeb suveks osakonna

Haigekassa kärbete tõttu on Põhja-Eesti regionaalhaigla Paldiski maanteel asuv psühhiaatriakliinik sunnitud sulgema kolmeks kuuks oma esimese osakonna, kus ravitakse depressiivsete ja neurootiliste häiretega patsiente, kirjutas Eesti Päevaleht.

„See on hädaolukord,” selgitas osakonda juhtiv vanemarst dr Viktor Sergejev, kelle sõnul on nemad n-ö lõppjaam kõigile selliste häiretega inimestele.

Sergejevi väitel püütakse suvel abi vajavad rasked patsiendid paigutada teistesse psühhiaatriakliiniku osakondadesse, kuid tema jutu järgi teist täpselt sama funktsiooniga raviasutust Põhja-Eestis ei ole – küll tegeletakse samade häirete ravimisega Tartus.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099