Autor: Triin Tabur • 26. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kõnnirobot sai miljonisüsti

Tallinna Lastehaigla Toetusfond annab miljon krooni seni Eestis puuduva 4-12-aastastele liikumispuudega lastele mõeldud kõnniroboti ostuks.

Ligi 3,5 miljonit krooni maksev seade paigaldatakse Tallinna Lastehaiglasse, vahendas Tallinna Postimees.

Haigekassa kõnniroboti ostmist rahaliselt ei toeta. «Kahju jah, aga see teenus on niivõrd uus. Meie loetellu jõuavad teenused siis, kui nad on täielikult tõenduspõhised,» rääkis haigekassa juht Hannes Danilov. «See tähendab seda, et tõesti see kirjeldatud raviefekt, mis on selle robotiga nö. manuaalis kaasas, vastab ka täpselt sellele, nagu ta seal manuaalis kirjas on.»

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099