Autor: Siret Trull • 11. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rahuoja: oleme puude taotlemise korda muutnud

Hoolimata sotsiaalministeeriumi poolt arstidele antud lubadusest, et puude raskusastme määramise uue korraga seotud küsimused lahendatakse 1. juuniks, ei jõutud üle poole aasta kestnud kõneluste järel siiski lahendusteni. Meditsiiniuudiste lugejate küsimustele seoses VEKi lehtedega vastab sotsiaalministeeriumi perepoliitika ja sotsiaalala asekantsler Riho Rahuoja.

Vivi

Lihtne küsimus: mille taga lahendused täna seisavad ja miks lubatud ajast kinni ei peetud ehk 1.06., mil lahendusi ometi lubati?

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099