Autor: Siret Trull • 12. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Teda kutsutakse tsahkerdajaks

Aastaid meditsiinivaldkonnas niite tõmmanud reformierakondlase Anders Tsahkna kirevast elust ja ärist võiks raamatu kirjutada. Tema nimega on seostatud suuri skandaale meditsiinivaldkonnas, rahaafääre, hämaraid erastamisi, aga ka kauneid naisi ja edevaid autosid.

Tsahkna kuupalk sotsiaalministri nõunikuna oli mullu kuus keskmiselt 24 000 krooni, muid sissetulekuid tema nimel olevad firmad ei näita, sest neil on esitamata majandusaasta aruanded. Tsahkna armastab luksuslikke autosid ja tal on ülal pidada uhke rookatusega villa Kaberneemes, millele on seatud kokku 6,3 miljoni kroonine hüpoteek.

Maksuameti andmebaas näitab Tsahknal olevat eraisikuna üle 800 000kroonine maksuvõlg, lisaks on üks tema firma ligi 200 000kroonises sotsiaal- ja tulumaksu võlgnevuses. Tsahknal on kodus kasvamas kaks last, neist üks alles mõnekuune.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099