Autor: Siret Trull • 17. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Läti tervishoiuminister astus kärbete tõttu tagasi

Läti valitsusjuht Valdis Dombrovskis rahuldas täna tervishoiuminister Ivars Eglitise tagasiastumispalve.

Peaminister tänas Eglitist valitsuskabinetis tehtud töö eest, kuid vihjas, et viimase soovimatus kärpida tervishoiusüsteemi kulutusi on vastutusest taganemine ja võimalikest varianditest kõige lihtsam otsus, vahendas Postimees.

«On selge, et tervishoiusüsteemi ootavad ees tõsised, kiired ja otsustavad reformid. Need reformid nõuavad poliitilist tahet,» ütles Dombrovskis, kelle sõnul tulnuks tervishoiuteenuste reform läbi viia juba aastate eest.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099