Autor: Siret Trull • 17. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Leedus toimub tervist edendavate koolide konverents

Täna lõppeb Leedus Vilniuses kolm päeva kestnud kolmas Euroopa tervist edendavate koolide konverents „Paremad koolid läbi tervise“, kus ettekannetega esinevad ka Tervise Arengu Instituudi spetsialistid.

Kolmepäevane programm sisaldab ekspertide presentatsioone, heade praktikate jagamist, kooli tervisedenduse tõenduspõhisuse arutelusid ning erinevate poliitikate ja strateegiate efektiivsuse arutelusid.

Konverentsil leiavad kasutust ka Eesti laste tehtud plakatid. Schools For Health in Europe (SHE) poolt välja kuulutatud plakatikonkurssi kõikide liikmesriikide lastele ja noortele teemal „Milline on parem lasteaed“ või „Milline on parem kool“ koordineeris Eestis Tervise Arengu Instituut (TAI).

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099