Autor: Violetta Riidas • 29. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Loette tarneraskus

Müügiloa hoidja WYETH LEDERLE PHARMA GmbH on teavitanud Ravimiametit Loette (Levonorgestrelum + Ethinylestradiolum) tarneprobleemidest. Tarneprobleemi eeldatav lõppemise aeg on II kvartal 2010.

Loette kuulub kombineeritud suukaudseteks kontratseptiivideks nimetatavate ravimite rühma, mida

kasutatakse raseduse vältimiseks. See sisaldab kahte tüüpi hormoone: östrogeen etinüülöstradiooli japrogestageen levonorgestreeli. Loette on näidustatud raseduse vältimiseks, sealhulgas naistel, kes vajavad samaaegselt kerge ja mõõduka raskusega akne ravi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099