Autor: Violetta Riidas • 29. juuni 2009
Ainult tellijatele

Sotsiaalminister tutvus eurotoetust taotleva Järvamaa haiglaga

Eile Järvamaal maakonnavisiidil viibinud sotsiaalminister Hanno Pevkur tutvus ka Järvamaa haiglaga, mis taotleb Euroopa Liidu struktuurifondidest kuni 56 miljoni krooni suurust kaasrahastust õendus- ja hooldusraviteenuse infrastruktuuri arendamiseks.

Järvamaa haigla peaarst Andres Müürsepp tutvustas minister Pevkurile haigla nelja hoonet, kus praegu patsiente teenindatakse ning andis ministrile ülevaate haigla tugevustest ning kitsaskohtadest, kirjutas kalev.ee. ale sobib väga hästi, et eurotoetuse saamise abikõlbulikkuse hindamisel lähtutakse tõmbekeskuse olemasolust, kus oleks tagatud ka muud vajalikud teenused ning infrastruktuur, mis Paide puhul on täidetud. Minister Pevkuri hinnangul peab maakonnakeskustes olema võimekus tagada kvaliteetne ning kättesaadav arstiabi oma piirkonna inimestele.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708