Ainult tellijatele
Autor: Siret Trull • 23. september 2009
Ainult tellijatele
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Töökohal pakutav toit võib kujundada söömisharjumusi

Pühapäeval tähistatakse maailma südamepäeva, mille tänavune tunnuslause on „Work with heart“ (Tööta südamega). Tervise Arengu Instituut (TAI) tähistab südamepäeva rahvusvahelise konverentsiga töökohtade toitlustamisest.

Konverentsil „Better food at work - the Nordic Baltic experience“ (Parem toit töökohal – Põhjamaade ja Baltimaade kogemused) tutvustatakse Põhjamaades läbi viidud teaduslikke uuringuid ja programme ning parimaid praktikaid sellest, kuidas töökohal pakutav toit mõjutab inimeste tervist ning töövõimet.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Hanna SultsMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 385
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708