Autor: Siret Trull • 23. september 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Töökohal pakutav toit võib kujundada söömisharjumusi

Pühapäeval tähistatakse maailma südamepäeva, mille tänavune tunnuslause on „Work with heart“ (Tööta südamega). Tervise Arengu Instituut (TAI) tähistab südamepäeva rahvusvahelise konverentsiga töökohtade toitlustamisest.

Konverentsil „Better food at work - the Nordic Baltic experience“ (Parem toit töökohal – Põhjamaade ja Baltimaade kogemused) tutvustatakse Põhjamaades läbi viidud teaduslikke uuringuid ja programme ning parimaid praktikaid sellest, kuidas töökohal pakutav toit mõjutab inimeste tervist ning töövõimet.

Konverentsi kaaskorraldaja, TAI mittenakkushaiguste ennetamise osakonna juhataja Anneli Sammel ütles, et ehkki Eestimaa inimeste toitumisharjumused on iseseisvusaastatega oluliselt paranenud, ei saa praegusi toitumisharjumusi samuti tervislikeks pidada, seda just südametervise

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099