Autor: Kärt Blumberg • 30. september 2009
Ainult tellijatele

Einasto tsentraalsetesse hangetesse ei usu

Praegune riigihangete seadus ei võimalda riigi poolt mitme haigla peale hankeid teha ning isegi kui võimaldaks, siis jääb üles kahtlus, kas tulemus praegusest parem tuleb, leidis TÜ Kliinikumi juhatuse liige Mart Einasto.

"Kui mängiksime mõttega, et seadust uuendatakse ja riik hakkaks hankeid korraldama, suutes adekvaatselt paika panna tingimused, mida hangitakse, siis jääb ikkagi üles küsimus: kas fakt, et turul asendati kaks läbirääkijat ühega, vähendab huvide konflikti ja tulemused oleksid soodsamad," sõnas Einasto. Üks vastuargument sellele on juba näiteks suurte ja väikeste haiglate erinevad vajadused.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708