Autor: Siret Trull • 30. oktoober 2009
Ainult tellijatele

Ligi: arstide palgad tõusnud kahe aastaga 60%

Rahandusminister Jürgen Ligi kirjutab enda ajaveebis, et kahe aasta jooksul on arstide palgad suurenenud peaaegu 60%, samuti on paranenud meditsiinivaldkonna rahastamine. Sestap ei mõista minister Ligi, miks kuueprotsendiline raviteenuste hindade kärbe haiglajuhid, arstid ja meditsiiniõed nii kurjaks on ajanud.

"Surnukirst on rusuv, et mitte öelda masendav. Surnukirst keset tänavat saab olla vaid masendav eksitus. Kirst kesk tänavat ja vilistavat rahvamassi on masendav eksimus. Surma pühaduse riivamist võiks vabandada vaid väga eluterve huumor. Kui sel riivamisel on aga tõsi taga, ja kui selle eksimuse motiiv on rahaline privileeg, on see eksimus eemaletõukav," on Estonia laevakatastroofis venna kaotanud rahandusminister nördinud.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708