Autor: Kärt Blumberg • 2. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Korkile endiselt pakkumist ei tehtud

Lääne-Tallinna Keskhaiglas (LTKH) lõppes reedel avalduste voor uue kliiniku juhataja kohale kandideerimiseks. Avaldusi laekus mitmeid, kuid mitte Andres Korkilt, kes ootab, et talle kohta pakutakse.

"Ma ei võtnud konkursist osa, sest tööinspektsiooni arvamus oli, et ma ei pea sellele kohale kandideerima, vaid haigla peaks ise mulle seda kohta pakkuma," põhjendas LTKH kirurgiakliiniku juhataja Andres Kork oma otsust.

Enda sõnul ei ole ta veel asunud uusi väljakutseid otsima. Kuna avalduste esitamise voor on lõppenud ja haigla talle ettepanekut uue kliiniku juhatajana jätkata ei teinud, siis ootab ta juhatuse edasisi otsuseid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099