Autor: Kärt Blumberg • 9. november 2009
Ainult tellijatele

LTKH töötasusid kärbitakse üheksa protsenti

Eelmisel reedel toimunud Lääne-Tallinna keskhaigla nõukogu otsustas, et arstide ja õdede töötasusid tuleb järgmisel aastal kärpida umbes üheksa protsenti. Madalapalgaliste hooldustöötajate töötasu kallale ei minda.

Tallinna abilinnapea Merike Martinson kinnitas, et Lääne-Tallinna keskhaigla on selle aasta jooksul kärpinud majandus- ja muid kulusid juba umbes viis protsenti, kuid sellest ei piisa vajalikuks kokkuhoiuks, mille toob endaga kaasa 15. novembrist kehtima hakkav raviteenuste hindade langus kuue protsendi võrra, vahendas Tallinna Postimees.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708