Autor: Siret Trull • 8. detsember 2009
Ainult tellijatele

ITK plaanib juurdeehitust

Linn algatas Ravi 18 kinnistu ja lähiala detailplaneeringu, mis näeb ette Ida-Tallinna Keskhiagla laienemise. Vastavalt planeeringule valmib uus hoone ning ligi viissada maapealset ja maa-alust parkimiskohta.

Plaanis on juurdeehitused ka Madgaleena üksuses Pärnu mnt 104. ITK arendusjuhi Peeter Rossi sõnul ei ole kummagi ehituse juures ajaliselt ega rahaliselt hetkel midagi paika pandud. „Ootame detailplaneeringu kehtestamise ära. Praegu on asi eskiisprojekti tasemel. Järgmine tegevus on täpsemad projektid ja siis hakkame rahastamise ja ehitamise peale mõtlema,“ rääkis Ross Meditsiiniuudistele.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708