Autor: Siret Trull • 8. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ITK plaanib juurdeehitust

Linn algatas Ravi 18 kinnistu ja lähiala detailplaneeringu, mis näeb ette Ida-Tallinna Keskhiagla laienemise. Vastavalt planeeringule valmib uus hoone ning ligi viissada maapealset ja maa-alust parkimiskohta.

Plaanis on juurdeehitused ka Madgaleena üksuses Pärnu mnt 104. ITK arendusjuhi Peeter Rossi sõnul ei ole kummagi ehituse juures ajaliselt ega rahaliselt hetkel midagi paika pandud. „Ootame detailplaneeringu kehtestamise ära. Praegu on asi eskiisprojekti tasemel. Järgmine tegevus on täpsemad projektid ja siis hakkame rahastamise ja ehitamise peale mõtlema,“ rääkis Ross Meditsiiniuudistele.

Pari 18 planeeringu eskiisi järgi kujuneb peamaja esimese korruse sissepääs avaramaks, praeguse intensiivravi osakonna asemele tuleb sisehaiguste osakond, vahendas ajaleht Pealinn.ITK plaanib mastaapset laienemist

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708