Autor: Triin Tabur • 18. detsember 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ravimikonverents vaatas uude aastasse

Eile, 17. detsembril toimunud Ravimikonverents võttis kokku lõppema hakkava aasta ravimimaailmas ja analüüsis, mida tuleb ja tasub kaasa võtta 2010. aastasse.

Eesti Ravimitootjate Liidu juhi Erki Must märkis, et lõppema hakkav 2009. aasta jääb meelde kui hakkama saamise aasta, kus nii nagu varem, enam edasi minna ei saa, aga kuidas edasi tegutseda, pole ka veel selge. "Ehkki käesoleval ajal loetakse paari-kolme firma gripiravimitest saadavaid kasumeid, siis tegelikult on ravimisektoris rasvased ajad läbi," tõi Must välja lisades, et ka tema ise võttis viimase aastaga kaalust alla. olen alla võtnud.

Must märkis, et ehkki tuleva 2010. aasta osas ravimisektori jaoks Eestis midagi väga selget näha ei ole, ehkki aimata on, et tulemas kohanemise aasta uute majandusoludega. "Sotsiaalministeeriumi ja haigekassa jaoks saab see olema oma ideede ja algatuste reaalsuses testimise aasta ja mingil määral ilmselt ka esialgsete ideede ümber tegemise aeg," lisas ta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708