Autor: Kadi Heinsalu • 10. jaanuar 2010
Ainult tellijatele

Euroopa Nõukogu kahtlustab ravimitootjaid „valepandeemias“

Euroopa Nõukogu Parlamentaarne Assamblee kutsub sel kuul kokku erakorralise nõupidamise eesmärgiga algatada uurimine ravimitootjate mõjust Maailma Terviseorganisatsiooni tegevusele H1N1 gripi küsimuses.

Assamblee poolt vastu võetud resolutsiooni kohaselt mõjutasid ravimitootjad eesmärgiga edendada nende poolt patenteeritud gripivaktsiinide ja -ravimite kasutamist teadlasi ja rahvatervisega tegelevate ametkondade esindajaid, kes pidid alarmeerima riikide valitsusi ja saavutama suurte vaktsiinikoguste ostmise. Samal ajal eksponeeriti täiesti põhjusetult miljoneid inimesi üle maailma ebapiisavalt testitud vaktsiinide poolt põhjustada võivatele kaasnähtudele.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708