Autor: Siret Trull • 10. veebruar 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Gripihooaeg pole lõppenud

Kuigi ülemiste hingamisteede viirusnakkustesse haigestumine, sh ka grippi haigestumine püsib stabiilsel tasemel ning sentinel-süsteemi andmetel võib hinnata grippi haigestumise intensiivsust hetkel madalaks, ei ole gripihooaeg veel lõppenud.

Eelmisel nädalal haigestus ülemiste hingamisteede viirusnakkustesse 3190 inimest, seda on 10 protsendi võrra vähem kui nädal varem. Haigestumus langes kõikides maakondades välja arvatud Hiiumaa ja Läänemaa. Haigestumise tõus neis kahes maakonnas ei ole seotud gripiga, teatas Terviseamet.

Haigestumus 100 000 elaniku kohta oli 238 (4. nädalal- 264).

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099