Autor: Triin Tabur • 19. veebruar 2010
Ainult tellijatele

Apteegid nõuavad õigust suuremale vaheltkasule

Apteegid leiavad, et riik on takistanud neil piisava kasumi teenimist. Tuleva nädala reedel, 26. veebruaril peaks Tallinna Halduskohtu kohtunik Villem Lapimaa tegema vaheotsuse nelja väikse farmaatsiaäri – Akos Apteegi, OÜ Raja Apteegi, Giromaxi ja Karlova Apteegi ühishagis “Vabariigi Valitsuselt saamata jäänud tulu katteks hüvitise väljamõistmiseks”.

Kui suurt kahjutasu apteegid Eesti riigilt nõuavad, on saladus. Suu hoiab kinni kostjat esindav sotsiaalministeerium, Akos Apteegi juht Tea Siiman lausub, et “hagi suurus muutub kogu aeg”. Ka tema advokaat Andrus Lillo keeldub kommentaaridest, kirjutas Eesti Ekspress.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708