Autor: Kadi Heinsalu • 9. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tsahkna kriminaalasja uurimine kestab

Kahe kuu jooksul pole sotsiaalministeeriumi endise nõuniku Anders Tsahkna kriminaalasja uurimises prokuratuuri kinnitusel muutusi, menetlus käib ja kahtlustust Tsahknale esitatud pole.

Jaanuari alguses teatas riigiprokurör Triin Bergmann, et Tsahkna kriminaalmenetluse raames on uurimisel ka tema tegevus omal ajal e-tervise sihtasutuse nõukogu liikmena. Uurimisel on raha liikumine ITfirmadele, mis on e-tervisega koostööd teinud.

Täna teatas Bergmann, et menetlus käib ja kahtlustust ei ole Tsahknale esitatud.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099