Autor: Kärt Blumberg • 29. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Laboriarsti kõrvus helisevad ooperiaariad

Pia-Astrid Oti igapäevatöö on sperma uurimine. Ehk selle teadasaamine, kui palju on ühes elumahla portsus neid väikesi «poisse», kes saba liigutada jaksavad, kirjutas Tartu Postimees.

«Nii 10 000 mehe sperma võib mu silme alt läbi käinud olla küll,» ütleb Elite erakliiniku laboriarst Pia-Astrid Ott ja märgib, et elab kliinikusse tulnud meestega paljut läbi. «Meil on siin meestega pikki jutuajamisi olnud... Vahel kodus ka mõtlen nende peale.»

Pia-Astrid Ott saab sel sügisel 84 aastat vanaks. Peagi jõuab tal kätte 60 aasta tööjuubel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708