Autor: Kärt Blumberg • 30. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sule: elektrituru avanemine tõstab elektrihinda 50%

Elektrituru osaline avanemine 1. aprillist tähendab Pärnu haiglale 50%st elektrihinnatõusu ja tõstab aastase elektrikulu ligi kuuele miljonile kroonile ilma käibemaksuta.

"Elektrihinna kallinemine tuleb, kuid haiglaid tabab see erinevalt," rääkis Sule. "Tegelikult tähendab see seda, et haigla saab ühe juhitamatu kuluartikli juurde olukorras, kus osad konkurendid seda ei saa," rääkis haigla juht, pidades hinnatõusu märkimisväärseks.

Tema sõnul teadsid haiglate juhid elektrituru osalemist avanemist juba aastaid ette, kuid mitte seda, millist mõju see avaldab hindadele.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708