Autor: Kärt Blumberg • 3. aprill 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Töökohtades käimine toob mehed arsti juurde

Raske aeg on pannud mehi rohkem tervisele mõtlema: kevadised südametervise kampaaniad on venitanud südamearstidele pääsemise järjekorrad sügisesse. Eriti on aidanud meeste külastamine nende töökohtades.

Eelkõige muretsevad meeste tervise pärast naised ja just viimased on need, kes Põhja-Eesti regionaalhaigla kardioloogiakeskuse juhataja professor Margus Viigimaa sõnul oma kaasad südamekontrolliks südamearsti järjekorda panevad. Viimaste kabinettide uksetagused on hõivatud kuni sügiseni, kirjutas Tarbija24.

Samas kui Viigimaa või tema kolleegid on käinud töökohtades, tulevad mehed kardioloogi sõnul kõik korralikult ja hea meelega kohale, et oma tervist kontrollida.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099