Autor: Triin Tabur • 7. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pulver: eelis on neil, kes on võimelised oma arvamusi muutma

Tallinna ülikooli psühholoogia professor Aleksander Pulver rääkis möödunud nädalal toimunud tööstressi teemalisel konverentsil, et kuna ainus tegelikkus on inimese jaoks tema enda ettekujutus tegelikkusest, on väga suur eelis elus hakkamasaamisel neil, kes on võimelised oma arvamusi muutma.

Just meie hinnang olukorrale on see, mis aitab raskel ajal kohaneda, vahendas Tarbija24.

Kuna hinnangud on kujundatavad, siis on nad Pulveri sõnul ka muudetavad. Arvamused, hinnangud muutuvad aga eelkõige siis, kui toimub suhtlemine - näiteks ebameeldivad inimesed muutuvad vähem vastikuks, kui nendega saab rääkida.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099