Autor: Siret Trull • 19. mai 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Metspalu valiti Vilniuse ülikooli audoktoriks

Eesti Geenivaramu direktor ja Tartu ülikooli biotehnoloogia professor Andres Metspalu valiti Vilniuse ülikooli audoktoriks. Metspalu seob Vilniuse ülikooliga aastatepikkune õppe-ja teadusalane koostöö ning rahvusvahelised uurimisprojektid.

„Professor Andres Metspalu on väga aktiivne, järjekindel ja uutest ideedest tulvil,“ ütles Vilniuse ülikooli meditsiiniteaduskonna dekaan professor Zita Aušrele Kucinskiene. Dekaani sõnul on Metspalu audoktori tiitel panus Vilniuse Ülikooli auväärsesse kuvandisse maailmas, vahendasid ERR Teadusuudised.

Tartu ülikooli rektori prof Alar Karise sõnul on audoktori tiitel suur tunnustus ja märk Tartu ülikooli akadeemilise panuse rahvusvahelisusest.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099