Autor: Triin Tabur • 16. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kreeka haiglates napib meditsiinitarvikuid

Tarnijad lõpetasid nädalavahetusel Kreeka haiglatesse tarvikute viimise, kuna Kreeka valitsus ei maksa neile võlga ära.

Kreeka arstid hoiatasid, et miljonite inimeste elud satuvad ohtu, kui valitsus ei lahenda ummikseisu jooksunud vaidlust meditsiinitarvikute tarnijatega, kellele riik on võlgu 5,2 miljardit eurot, vahendas ERR uudisteportaali The Earth Times.

Arstid kurdavad, et mida kauem vaidlus kestab, seda rohkem haiglad kannatavad, sest mõnedes asutustes on tarvikuid juba nii vähe, et arstid ei saa läbi viia isegi tavapäraseid toiminguid nagu operatsioonid, röntgenuuringud ja vereproovid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099