30. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Osa residentuuri kohti jääb täitmata

Sel aastal lõpetab Tartu Ülikooli (TÜ) arstiteaduskonna ravi eriala 149 noort, kellel on võimalus jätkata õpinguid 120 residentuuri kohal või doktorantuuris. Kuigi residentuuri on rohkem avaldusi kui kohti, jääb osa erialasid ilmselt täitmata.

18. juuniks oli 120 residentuuri kohale laekunud 253 avaldust. Enim kohti (25) on peremeditsiini erialal, kuhu on laekunud 36 avaldust. Suurim tung aga on lastekirurgia ja otorinolarüngoloogia erialale – ühele kohale viis tahtjat.

Populaarsed on veel ka kar shy;dio shy;vaskulaarkirurgia ja gastro shy;en shy;teroloogia – ühele kohale neli, ning anestesioloogia ja intensiivravi – viiele kohale kaheksateist avaldust.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099