2. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti arstid kohtusid Tammisaares

2009. aastal nime alla Eesti Arstide Selts Soomes (EASS) koondunud arstid pidasid mai lõpus esimese üldkoosoleku. Seltsis on juba ligi sada liiget.

Seltsi esimese aastapäeva kohtumisel 29.–30. mail Tammisaares osales 23 EASSi liiget. Üldkoosolekul arutati seltsi tulevikuplaane ja muid aktuaalseid küsimusi. Pidulik õhtusöök toimus hotelli Seaside restoranis. Järgmisel päeval tutvuti Tammisaare vaatamisväärtustega.

EASSi esimees on Toomas Uibu, aseesimees Krista Papp, laekur Henno Ligi ja sekretär Mirjam Raidma.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099