Autor: Kadi Heinsalu • 5. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Regionaalhaigla pakub värskendatud seisu vabadest residendikohtadest

Põhja-Eesti Regionaalhaigla kodulehel jaotuses Residendid on värskendatud ülevaade vabadest residendikohtadest, kuhu saaks residendina tööle asuda.

Regionaalhaigla on oma kodulehel juuni lõpu ja juuli alguse seisuga värskendanud anestesioloogiakliiniku, psühhiaatriakliiniku, sisehaiguste kliiniku, kirurgiakliiniku ja diagnostikakliiniku vabade residentide ametikohad osakondade kaupa.

Näiteks on võimalik asuda septembrist residendi ametikohale sisehaiguste kliiniku neuroloogiaosakonda kahel inimesel ja neurofüsioloogia osakonda ühel inimesel. Ka teiste kliinikute puhul on vakantsed kohad eraldi välja toodud.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099