Autor: Kadi Heinsalu • 6. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Enamus vastajaist leiab, et haiglate kohtukulud pole õigustatud

Meditsiiniuudiste eelmise nädala online küsitlus haiglate kohtukuludest näitas, et 71% vastanute hinnangul ei ole kohtukulud õigustatud, vastajaid oli 36.

Mõnikord pidas neid vajalikuks 14% vastanutest ja jah-sõna nende vajalikkuse kohta andis 15% vastanutest. Küsitlus oli inspireeritud eelmise nädala uudisest, et Lääne-Tallinna Keskhaigla koondatud tippkirurg ja osakonnajuht Andres Kork võitis haiglat kohtus ja haigla peab nüüd maksma hüvitise, lisaks kohtukulud, mis kohtupidamisega kaasnevad. Haiglal on aega otsus edasi kaevata, sel juhul suurenevad kohtukulud veelgi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099