Autor: Kadi Heinsalu • 16. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ida-Viru Keskhaigla teist aastat 12 mln kr kasumis

SA Ida-Viru Keskhaigla eelmise majandusaasta tulem oli 12,7 mln kr, mis on samaväärne üle-eelmise aasta tulemiga.

Sama stabiilne oli haigla sissetulek, mis mullu oli 339 mln krooni. Samas kasvas haigla tervishoiuteenuste müük haigekassale võrreldes 2008. aastaga 4,2 mln krooni, moodustades 84% haigla kogutuludest. Suurenemine toimus peamiselt raviteenuste osas, kasvas ka hooldusravi, ennetusravi osa, vähenes taastusravi osa.

Põhitegevusega mitteseotud muude tulude real oli põhiliselt projekt "Nakkushaiguse diagnoosimis- ja ravivõimaluste kaasajastamine IVKHs" rahastamine Norra finantsvahendajate poolt saadud toetusega 4,2 mln krooni.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708