Autor: Kadi Heinsalu • 23. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arstide liit annab üürile üheksa tuba

Arstide liidu koduleht annab teada, et annab üürile esimese korruse esinduslikud kaubandus- ja bürooruumid Tartu kesklinnas arstide liidu majas, Pepleri 32, kokku üheksa tuba.

Ruumide kogupind 230 m², kokku 9 tuba; keskküte, vesi, elekter, internet, signalisatsioon, sissepääs tänavalt, hoovis on tasuta parkimine. Remondi tegemisel arvestatakse rentniku soovidega, pinda on võimalik jagada mitme rentniku vahel. Maja kohta saab lähemalt lugeda siit.

Hind kokkuleppel. Lisainfo tel 53 411 031, [email protected]

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099