Autor: Kärt Blumberg • 23. august 2010
Ainult tellijatele

Perearstid teenisid miljoneid kroone kasumit

Suletud turg ja kindel rahastus haigekassast lasevad perearstidel kena kasumit koguda, sealjuures kõige paremini läheb enamikku ühe piirkonna perearste koondavatel praksistel, kirjutas Eesti Päevaleht.

Eelmise aasta tulemuste põhjal teenis suurematest perearstikeskustest Eestis kõige suuremat, 1,65 miljoni kroonini ulatunud kasumit 18 nimistuga Mustamäe ja Nõmme perearstikeskus. Dividende ettevõtte ainus osanik Eva Gustavson küll välja ei võtnud, ent koos varasemate aastate tuluga on firmal jaotamata kasumit kokku 13,5 miljonit krooni, tähtajalisel hoiusel kogub intressi koguni kümme miljonit krooni. Oma edu saladuse kohta Gustavson kommentaare anda ei soovinud.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708