Autor: Kärt Blumberg • 24. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elu kiirabita teeb väikesaarel elamise riskantseks

Kihnu vallavanem Ingvar Saare pöördus augusti alguses sotsiaalminister Hanno Pevkuri poole palvega võtta midagi ette probleemidega väikesaarel meditsiiniabi tagamisel.

«Tegemist on probleemiga, mis on, vaatamata mõningastele katsetele olukorda parandada, püsinud mitterahuldaval tasemel ehk juba Eesti riigi taasiseseisvumisest alates,» kinnitas Saare oma kirjas, vahendas Postimees.

Vallavanema kinnitusel tunduvad väikesaare probleemid olevat ministeeriumi tasandil tähestikulises prioriteetsusjärjekorras kohal «Ü». Oleme pöördunud antud küsimuses ka terviseameti poole, kuid nende vastus ja tegevus antud küsimuse lahendamises on meie hinnangul puudulik,» lisas Saare.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708