Autor: Kärt Blumberg • 25. august 2010
Ainult tellijatele

Beckhami lõiganud kirurg: Pool tundi ei suutnud uinuda

Sakari Orava sai märtsikuus maailmakuulsaks. Kui David Beckham Turu kliinikusse tema kirurginoa alla tuli, sattus ka soomlane rambivalgusse. "Äärmiselt viisakas sell. Ainult et lubatud särke pole siiani saatnud," meenutab Orava vutiikooni.

Orava ligi neli aastakümmet kestnud kirurgikarjääri mahub üle 20 000 lõikuse, neist rohkem kui pooled on tehtud sportlastele. Enim on 65aastase oma ala vaieldamatu tipu patsientide nimistus kergejõustiklasi (Haile Gebrselassie, Merlene Ottey jne), aga laiemat kõlapinda on ta leidnud jalgpallimaailmas, kirjutas SL Õhtuleht.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708