Autor: Kärt Blumberg • 26. august 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Luu- ja liigesehaige eluiga saab pikendada

Aastaid reumatoidartriiti või anküloseerivat spondüliiti põdenud inimesed on tihti hädas nii südame- ja veresoonkonnahaiguste kui ka vaimse tervise ja tasakaalu säilitamisega.

Põletikulistest luu- ja liigesehaigustest tingitud kaasuvaid haigusi tuleb ravida esimeste nähtude ilmnemisel, kirjutas Eesti Päevaleht.

Laupäeval, 4. septembril korraldab reumaliit Nõmme spordikeskuses (Külmallika 15a) kepikõnni ja terviseürituse, kus pööratakse tähelepanu just põletikulistest haigustest tingitud kaasuvatele südame- ja veresoonkonnahaigustele, nende tänapäevasele ravile ja ennetusele – just need haigused võivad lühendada luu- ja liigesehaige eluiga. Lektorid ja konsultandid on tohtrid ja õed Ida-Tallinna keskhaiglast. Teine oluline töötoa teema on vaimne tervis, näpu-näiteid jagab dr Kaja Sepp tervise- ja tasakaalukliinikust.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099