Autor: Violetta Riidas • 7. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ivi Normet: Perearstide ettepanek nõuab lisaraha

Perearstid arutasid oma aastakonverentsil muu hulgas ka seda, kuidas tagada arstiabi ravikindlustamatutele. Ühe ideena pakuti välja fondi loomine, mis tagaks teenuse ka neile, kel ravikindlustust ei ole.

Sotsiaalministeeriumi terviseala asekantsler Ivi Normet nentis, et täna on seaduse järgi kindlustamata isikutel õigus ainult kiirabile ning vältimatule abile, vahendas Med24 Eesti Perearstide Seltsi aastakonverentsi.

"Perearstide ettepanek nõuab lisaraha, mida täna riigieelarves pole," tõdes Normet. "Probleem vajab järgmistel aastatel lahendamist kui eelarve seda võimaldab," lisas ta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099