Autor: Violetta Riidas • 16. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Urmas Sule: tuleb mõelda lahendustele

Homme hakkab haigekassa nõukogu arutama, kuidas koostada järgmise aasta eelarvet. Eesti Arstide Liit saatis sel puhul laiali avaliku pöördumise, milles soovitakse pikkadele ravijärjekordadele viidates lisaraha veel sel aastal.

Haiglate liidu juhi Urmas Sule sõnul pole arstide liidu ettepanekutes midagi üllatavat ega uudset, kirjutas Postimees.

«Kõike seda teavad nii haigekassa juhatus kui ka haigekassa nõukogu, kes on seda ka arutanud,» ütles Sule. Ta lisas, et kuigi haiglate liit ei ole veel pöördumise suhtes oma seisukohta kujundanud, oleks oodatav seisukoht, et praegu on aeg asja arutada.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099