Autor: Triin Tabur • 20. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestisse kerkib uudne meditsiini- ja biotehnoloogia ärikeskus

Tallinna Teaduspark Tehnopol alustas koos OÜ Astlanda Ehitusega teadus – ja laborihoone ehk Tehnomeedikumi ehitamist. Hoone valmib 2012. aasta esimeses pooles.

Mustamäele ehitatava Tehnomeedikumi eesmärgiks on luua Baltikumis unikaalne teaduspõhist ja tehnilist ettevõtlust toetav keskkond. 12 000 m2 suurune kompleks ehitatakse energiasäästlikke ehitusmudeleid kasutades. Ehitus ja projekteerimisstandardid võimaldavad hoonesse rajada lisaks kontoripindadele ka uuringu- ja laborikeskuseid.

Hoone ehitusse suunatav koguinvesteering on 150 miljonit krooni.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099