Autor: Violetta Riidas • 20. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saksamaal hukkus haiglatulistamises neli inimest

Eile, 19. septembril, leidis Lõuna-Saksamaal Lörrachis aset tulistamine, milles hukkus neli inimest ja mitmed said haavata.

Juhtum sai alguse kesklinnas asuvas majas toimunud plahvatusest, vahendas Postimees.ee uudisteagentuuri Reuters.

Politsei kinnitusel jooksis kohe pärast plahvatust majast välja naine. Telekanal ARD edastas, et majast leiti kahe inimese surnukehad, kellest üks oli mees ja teine väike tüdruk. Automaatpüstoliga naine suundus plahvatuskohast 500 meetri kaugusel asuvasse St. Elisabetheni haiglasse, kus ta tappis meessoost meditsiinitöötaja ning haavas kahte politseinikku, kes olid haiglas eraisikutena. Need kaks meest said eluohtlikult haavata.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099