Autor: Triin Tabur • 22. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Missioonisõdurid vajaksid psühholoogilist hinnangut

Välismissioonidelt tulnud sõdurite raviga tegeleva taastusarsti Eve Sooba hinnangul võiks kõigile missioonilt naasnutele teha psühholoogilise hinnangu.

Välismissioonidelt tulnud sõdurite raviga tegeleb Eestis Ida-Tallinna keskhaigla ning seal juures asuv Hea Tervise Keskus. Sealt käivad läbi pea kõik välismissioonidelt tulnud sõdurid, vahendas ERR uudisteportaal.

"Need patsiendid, kes on meie osakonnast ravil olnud, on kindlasti lahinguolukorrast traumeeritud olnud. Arvan, et missioonile minejad vajaks enne tõsist ja tugevat psühholoogilist ettevalmistust," rääkis Sooba.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099