Autor: Kärt Blumberg • 6. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lootepoliitika arutamine võib viia abordi keelustamiseni

Eesti Ämmaemandate Ühingu (EÄÜ) presidendi Siiri Põllumaa sõnul võib roheliste algatatud arutelu lootepoliitika üle viia tulevikus abordi keelustamiseni.

Hiljuti roheliste poolt välja käidud ettepanek lootepoliitika vajalikkust kaaluda tekitas Põllumaal vastakaid mõtteid: «Ettepaneku sisu on laias laastus mõistetav ja osaliselt ka aktsepteeritav, sest need on teemad, mis vajavad tähelepanu. Samas kõlab «lootepoliitika» üsna õõnsalt,» kirjutas Postimehe väljaanne Naine.

Põllumaa leidis, et lootepoliitika üle peetav arutelu ühiskonnas võib tulevikus viia näiteks abordi keelustamiseni ja teiste mõtlemapanevate tagajärgedeni.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099