Autor: Kärt Blumberg • 14. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnu haiglaga oli rahul 97% patsientidest

Pärnu haigla patsientide rahulolu küsitlusest selgus, et 67% vastajatest oli ambulatoorsete raviteenustega väga rahul ja 30% pigem rahul. Valmisolekut tulla kindlasti uuesti ravile Pärnu Haiglasse kinnitas 76% vastajatest.

Uuringust selgus, et arsti, õe ja spetsialisti hooliv suhtumine ning selgitused kompenseerivad registreerimisel ettetulevaid probleeme ja madalamat rahulolu ravijärjekorraga, teatas Pärnu haigla kommunikatsioonispetsialist Eda Amur.

Vastuvõtule registreerimise osas hindasid patsiendid tema sõnul kõige kõrgemalt haigla registraatorite suhtlemisoskust. Ootuspäraselt olid patsiendid kõige vähem rahul ooteajaga registreerimisest vastuvõtu toimumiseni, mis sai ka kogu uurimuse madalaima tulemuse.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708